Als de olie heet is in de wok dan voeg je de trassie, knoflook, zout/peper/noot/vet-sin toe. Let op dat de knoflook niet bruin wordt. Het is alleen de bedoeling dat de trassie smelt en daarna voeg je gelijk de uien toe. Temper het vuur en laat de uien bijna zacht worden samen met de wortel. voeg daarna de prei, selderij, kip, omelet toe en hussel alles door elkaar tot het warm is. Laat vervolgens bijna afkoelen en op het laatst de tauge erdoor omroeren. Vullen van de vellen: pak een loempiavel en vul met twee lepels vulling( hangt af van de grote van het vel). Vouw links en rechts de vel over de vulling en dan de boven en onderkant.Maak van bloem en water een dik papje en plak daarmee de vel dicht. Bakken van de loempia: Maak de wok schoon en vul met 2 cm olie, laat deze heet worden. Bak de loempia′s in de hete olie aan beide kanten bruin. PAS OP, ER KAN VOCHT UIT DE LOEMPIA IN HET HETE VET DRUIPEN EN DAN BEGINT DE OLIE TE SPETTEREN. Hoe beter je de loempia dichtplakt, hoe minder vocht er in het vet druipt. Dit geldt ook voor de vellen, deze moeten wel heel blijven als ze gevuld zijn.