Traditioneel Babi Kecap (babi Ketjap)

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De fijngemalen kruiden even fruiten in hete olie (1-2 minuten). Water, vlees, ketjap en suiker toevoegen en laten koken. Vuur op lage stand en laten sudderen totdat het vlees mals is en het water verdampt (moet wel vochtig blijven) (minimaal 10 minuten).

Traditioneel Babi Kecap (babi Ketjap) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Zuid-Franse uienpizza met salami
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept