De witte kool in hele fijne en niet te lange dunne reepjes snijden en blancheren in de kippenbouillon die je gemaakt hebt van de bouillonblokken en water Daarna laten afkoelen. En goed laten uitlekken!! De kipfilet kook je nu in dezelfde bouillon waar je de kool in geblancheerd hebt Daarna kleine stukjes van snijden en ook laten afkoelen. Nu ga je de eieren klutsen (10 stuks) en daar ga je dunne omeletten van bakken en in reepjes snijden en daarna in kleine stukjes ,zout en peper naar smaak meebakken en ook weer laten afkoelen. De winterpeen ga je raspen in dunne slierten Nu gaan we de ham fijnsnijden in kleine stukjes, en het geheel als alles afgekoeld is goed door elkaar mengen, ve-tsin naar smaak toevoegen. Nu gaan we de loempiavellen vullen met 1 eetlepel van het mengsel dat je gemaakt hebt. De vellen niet allemaal tegelijk ontdooien !! pak voor pak en 30 minuten laten ontdooien alvorens te gebruiken. Kijk uit voor uitdrogen van de vellen leg bij voorkeur een natte theedoek op de vellen als het niet zo heel vlug gaat. Leg een vel voor je met de punt van het vel naar je toe en rol een paar slagen met de vulling erin Nu de zijkanten naar binnen vouwen en verder dicht rollen(de loempia niet te lang maken) Het puntje nu dichtstrijken (plakken) met een kwastje met de overgebleven 2 eieren die je geklutst hebt