Groententempura En Yaki-quorn

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng wat bloem, water, peper, zout en een beetje wasabi tot een licht klonterig beslag. Warm het frituurvet op. Haal de blokjes groenten door het beslag en frituur ze tot ze lichtbruin zijn. Maak dipsausjes van ketjap met water, en bouillon met wat japanse sojasaus. Rijg de quorn aan satestokjes, afgewisseld door een stukje lenteui. Maak een marinade van japanse sojasaus, mirin en suiker. Bak de stokjes in een pan met wat olie en giet er als ze lichtbruin zijn de marinade over. Nog even licht bakken, terwijl je de marinade uit de pan met een lepel over de stokjes schenkt. (normaalgesproken zou je de quorn in een ovenschaal doen en het in de oven (200 graden) klaarmaken, maar in de pan blijft de quorn malser)

Groententempura En Yaki-quorn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groententempura met cajundip
30 min
Bekijk recept