Toscaanse Paddestoelentaart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed de ingevette taartvorm met de deeglapjes. Prik de bodem hier en daar in en verdeel het paddestoelenmengsel erover. Giet het eimengsel over de paddestoelen en zet de vorm in het midden van de oven. Baktijd in een voorverwarmde oven op 200 gradenC. 25-30 minuten; in een combinatieoven [magnetron en hete lucht] 350 Watt, 200 graden C, 15 minuten.

Toscaanse Paddestoelentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelentaart Met Kastanjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Hartige Taart Met Paddestoelen En Roomkaas Met Kruiden En Kn
30-60 min -
Bekijk recept
Paddestoelentaart Uit Estland
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept