Provencaalse Varkenssautee En Tagliatelle

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Glaceer de varkenslapjes kort in een hete pan. Giet het vet af en overgiet met een scheut rose wijn. Kruid naar smaak met provencaalse kruiden, peper en zout. Voeg de paprika′s, ajuin en champignons toe. Laat een 10tal minuten sudderen, voeg wat room bij en bind met aardappelzetmeel. Maak ondertussen de tagliatelle klaar.

Provencaalse Varkenssautee En Tagliatelle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept