Gevulde Vleesrolletjes

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg elke plak vlees tussen 2 vellen vetvrij papier ensla ze plat met een deegrol. Snijd de plakken ham op de maat van het vlees en strooi er de gepelde, zeer fijngehakte knoflook over. Hak de salami, de hard gekookte eieren en rozijnen zeer fijn en doe ze in een kom. Roer er de kaas, peterselie, nootmuskaat en oregano door en breng dit mengsel op smaak. Verdeel deze vulling over de vleesplakken, vouw de lange kanten van het vlees over de vulling en rol de plakken op. Bind ze vast met garen. Doe de vleesrolletjes in een beboterde ovenvaste schaal, schenk er wijn en bouillon over en bak ze 30 minuten in een warme oven. Voeg dan de laurierbladeren, kruidnagels en de marsala toe en zet ze nog 30 minuten in de oven.

Gevulde Vleesrolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle alle erbe met saltimboccarolletjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept