Rosbief Met Mozzarella

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aubergine en snijd hem in dikke plakken. Bestrooi de aubergine royaal met zout en laat ca. 10 min. intrekken. Spoel de aubergine goed af en dep hem droog. Ris de rozemarijnnaaldjes van de takjes en hak ze fijn. Snijd de rosbief in 4 dikke plakken en bestrooi ze met peper en de rozemarijn. Verhit de boter met de olijfolie in een koekenpan. Bak de rosbief aan beide kanten op een hoog vuur ca. 2 min. Leg de rosbief tussen de plakken aubergine op de bakplaat. Leg de pruim-trostomaten ernaast en besprenkel ze met de olie. Bestrooi met zout en peper. Laat de rosbiefstapeltjes midden in de oven in ca. 15 min. verder gaar worden. Snijd de mozzarella in 4 plakken en verdeel ze de laatste 2 min. over de aubergine. Bestrooi het geheel met zout en peper. Serveer de pruim-trostomaten bij de rosbiefstapeltjes.

Rosbief Met Mozzarella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept