Roer de Parmez.kaas,de ricotta en de room door elkaar. Maak een diepe insnijding langs de vleeskant in de koteletten. Vul de koteletten met het kaasmengsel, de ham en tomaat. Druk de randen goed op elkaar. Klop de eieren los met een mespunt zout. Haal de koteletten eerst door het ei en daarna door het broodkruim. Verhit de olie en bak zecirca 5 min. per kant. Houd de koteletten warm in de voorverwarmde oven tot de saus klaar is. Verhit de olijfolie voor de saus in de pan en fruit de ui met de knoflook en de peterselie glazig. Roer er de paprika door. Blus af met de wijn, laat het vocht verdampen en voeg de tomaat en wat zout en peper toe. Verwijder de knoflook. Laar de saus af en toe roerend nog 15 min. zachtjes koken. Schep de saus naast de koteletten en bestrooi met basilicum.
Costolete D'agnello 'Lo Spagnulo' is een recept van Smulweb.nl