Aardbei-sorbetijs

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Suikerstroop 1. Doe de suiker en het water in een steelpan en laat het 2 minuten op laag vuur goed doorkoken

2. Laat de suikerstroop afkoelen tot kamertemperatuur (ca. 20C). Was en pureer de aardbeien. U kunt desgewenst de pitjes uit de aardbeienpuree zeven. Roer de aardbeienpuree en het citroensap goed door de suikerstroop. Schakel de motor in en giet het mengsel door de opening in het deksel in de kom.
Voorbereiding
stijd van het ijs: 25-35 minuten.

Aardbei-sorbetijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado met mango
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Kiwi-aardbeisalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept