2. Verwarm de oven voor (180 graden). Neem het deeg uit de koelkast. Klop in een kommetje het ei los met een klein beetje melk en bestrijk hiermee de randen (1 cm breed) van het deeg. Schik om en om partjes appel en partjes peer op het deeg, houd de deegrand rondom vrij. Verdeel de plakjes kaas regelmatig over de taart en schik ze tussen de partjes. Plaats de crostata in de oven en bak deze 15-20 minuten tot de randen knapperig zijhn en het fruit goudgeel kleurt. De kaas dient enigszins te smelten en een bruin oppervlak te krijgen.
3. Maak intussen de chili-limoensiroop. Wrijf de chilipeper met de suiker fijn in een vijzel. Voeg achtereenvolgens toe: het limoensap, de olijfolie, een klein beetje zout, beetje versgemalen zwarte peper. Meng goed.
4. Neem de crostata uit de oven en laat deze 5 minuten rusten. Sprenkel de siroop over de crostata.
Crostata Met Geitenkaas En Peren En Chili-limoensiroop is een recept van Smulweb.nl