Langoustines Met Penne Tricolore En Gekonfijte Tomaten

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng gezouten water met een scheutje olijfolie aan de kook en kook hierin de pasta al dente. Vorm een tournedos van de langoustines. Pak daarvoor per persoon 3 langoustines in met behulp van het varkensnetje. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de tournedos. Was de blaadjes raketsla. Verdeel de pasta over diepe borden. Schik hierop de tournedos. Voeg kwartjes gekonfijte tomaat toe, fijne truffelschijfjes, raketblaadjes, parmezaanse kaas, gedroogde pancetta, zout, peper en pesto.

Langoustines Met Penne Tricolore En Gekonfijte Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept