Verwarm een eetl.olijfolie en voeg de dungesneden ontvelde tomat en wat suiker toe. Kook de tomaat stuk met de deksel op de pan. Bestrijk een vel filodeeg met gesmolten boter en leg er een tweede bovenop. Smeer deze ook met gesmolten boter en bestrooi met zeezout en sesamzaad. Snij mooie driehoeken en bak deze in de oven op 200C.. Wrijf de kapot gekookte tomaten door een zeef en meng de coulis met een deel van de vinaigrette. Haal de scampi uit de marinade en gril de staarten in een grilpan of op een hete grill. Leg de parmaham plat op het bord en smeer het vlees in met vinaigrette. Zet een steker (vorm) op de ham en doe hier de met vinaigrette aangemaakte sla in. Leg de groene asperges rond de steker. Leg de scampi op de sla. Lepel wat tomaten vinaigrette rond de parmaham. Verwijder de steker en leg het filo driehoekje(rechtop). op de scampi en de salade.
Salade Met Gegrilde Scampi,parmaham, is een recept van Smulweb.nl