Vlierbessenlikeur

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vlierbessen in een fles doen en er cognac bijgieten tot ze onder staan. Zes weken laten staan.Decanteren en meten en dezelfde hoeveelheid aan rode wijn toevoegen.In een pan overdoen, suiker toevoegen (750 gram per 1,5 liter cognac/wijn), kaneelstokje en kruidnagelen erbij en 15 minuten zachtjes koken.In flessen overdoen en vier weken laten trekken, waarna de vlierbessenlikeur op dronk is.

Vlierbessenlikeur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spiced Kraken Winter Cup
10 min Snack
Bekijk recept
Vlierbessenlikeur
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Spiced Kraken Winter Cup
10 min Snack
Bekijk recept
Vlierbessenlikeur
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept