Zoek
Vlierbessenketchup
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,8 kg vlierbesssen
7 gram zout
225 gram uien
900 ml gekruide azijn of wijnazijn
225 gram suiker Hulpmiddelen Potten of flessen
goed uitgekookt Hulpmiddelen - Potten of flessen
goed uitgekookt Voorbereiding De bessen van steeltjes ontdoen
uitzoeken en even onder de kraan afspoelen.De uien pellen en overlangs in vieren snijden. Bereidingswijze Doe de bessen en de azijn in een pan en kook tot al het sap eruit is gekookt. Zeven.Doe het zout
de suiker en de uien bij het sap en kook 5-10 minuten in.Verwijder de uien en giet de saus over in de schone potten of flessen.Meteen afslu
Bereiding
Doe de bessen en de azijn in een pan en kook tot al het sap eruit is gekookt. Zeven.Doe het zout, de suiker en de uien bij het sap en kook 5-10 minuten in.Verwijder de uien en giet de saus over in de schone potten of flessen.Meteen afsluiten.
Vlierbessenketchup is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker