Russisch Ei

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slabladeren loshalen, wassen, droog- deppen en er (het liefst) een ovale, platte schaal mee bekleden. De eieren hard koken, halveren en met de platte kant naar onderen in de lengte in het midden leggen. De overige ingredienten er aan de 2 lange kanten van de schaal omheen schikken. De salade in bolvorm scheppen, de tomaten in partjes snijden, aan de radijs nog een stukje groen laten zitten. De gerookte kip in dunne plakjes snijden, de avocado in schijfjes snijden en deze met citroen besprenkelen. De zalm tot kleine roosjes vormen, de haringstukjes uit de saus halen (niet alle saus gebruiken). De mayonaise losroeren met zo weinig mogelijk melk en over de eieren lepelen. Daarover wat imitatiekaviaar strooien. Gebruik de overige ingrdienten om te garneren.

Russisch Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Pastasalade op z’n Russisch
Bijgerecht
Bekijk recept
Russisch Paasbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Russisch Ei
20-30 min -
Bekijk recept
Russisch Toetje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept