Borsjt

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bieten, selderijknol, wortel en ui in blokjes snijden en met fijngesneden knoflook in de olie aanbakken. Water (circa 2 liter) en bouillonblokken erbij, laten koken tot de groenten zacht zijn (20 minuten) Alles in de blender pureren. Kool in fijne reepjes snijden en 5 a 10 minuten meekoken in de gepureerde soep. Peper (en zout) erbij. Geraspte biet-azijn-(suiker)- mengsel goed uitknijpen en sap bij de soep doen. Serveren met schepje zure room of soyacuisine (verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel

Borsjt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjt met wodkaroom
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt met zure room en dille
25 min
Bekijk recept
Borsjt Met Wodka
30-60 min -
Bekijk recept

Borsjt met wodkaroom
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjt met zure room en dille
25 min
Bekijk recept
Borsjt Met Wodka
30-60 min -
Bekijk recept