Borsjtsj

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui langzaam in de olie en gebruik een pan met dikke bodem. Voeg het vlees toe zodra de ui gaat kleuren en schud het af en toe om, zodat de blokjes aan alle kanten mooi bruin worden. Doe hierbij daarna bouillon, zout, peper, laurier, tijm en knoflook. Doe de deksel op de pan, breng aan de kook en laat het geheel 5 min. pruttelen. Voeg wortel, koolraap en kool toe, breng opnieuw aan de kook en laat weer 45 min. pruttelen. Voeg dan de tomaat toe en laat nog eens 20 min. zachtjes koken. Doe de geraspte rode biet er 5 min. voor het opdienen bij. Proef de soep en maak naar smaak af en schep op iedere portie een lepel zure room.

Borsjtsj is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oekraiense Borsjtsj
30-60 min -
Bekijk recept
Borsjtsj
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjtsj Op Russische Wijze
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oekraiense Borsjtsj
30-60 min -
Bekijk recept
Borsjtsj
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjtsj Op Russische Wijze
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept