Sauternes-ijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop voor het ijs de eierdoors met de basterdsuiker en de Sauternes au bain marie in ca. 8 a 10 minuten schuimig. Neem de kom uit het waterbad en klop de massa totdat deze is afgekoeld is. Klop de slagroom met eventueel de suiker tot dezelfde dikte als het dooiermengsel. Meng de slagroom door het dooiermengsel. Schenk de massa in een ijslaatje en laat het 3 a 4 uur bevriezen.

Sauternes-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Aardbeientrifle met witte chocoladeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Koude sabayon met Sauternes en gekarameliseerde hazelnoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsoep Met Sauternes En Sinaaskoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept