Nonnevotten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van deze ingredienten een gistdeeg en laat het een uur rijzen. Kneed na het rijzen het deeg heel goed door, en rol sliertjes ter dikte van een potlood. Knoop deze slierten tot een nonnevot en laat deze weer een uurtje rijzen onder een vochtige doek. Bak de nonnevotten in een elektrische frituurpan op de hoogste stand, in een mengsel van half olie, half frituurvet. Rol na het bakken de nonnevot, flink door de suiker. Wil je ze wat langer bewaren laat dan de suikerlaag achterwege, en warm dan voor gebruik de nonnevot op in een 150oC voorverwarmde oven, gedurende 5 minuten. Rol nu de nonnevot door de suiker.

Nonnevotten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nonnevotten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Nonnevotten
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Nonnevotten
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Nonnevotten Of Strikken
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Nonnevotten
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Nonnevotten
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Nonnevotten
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Nonnevotten Of Strikken
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept