(kan 2-3uur van tevoren):in 2eetl.olie kipfilet in 20-25min.lichtbruin en gaar bakken.Kipfilet laten afkoelen en in stukjes snijden.In 4 eetl.olie plakjes knoflook in ca.2 min. lichtbruin bakken.Knoflook uit olie scheppen,olie bewaren en knoflook laten uitlekken.Limoensap, limoenschil,rietsuiker,fijngesneden koriander en 4 eetl. olie (olie van knoflook bakken, eventueel aangevuld met neutrale olie) mengen.Kip en krab door dressing scheppen en ca. 20 min. laten marineren.Sinaasappel,appel,druiven,lychees,waterkastanjes en peperreepjes mengen. Serveren:kip-krabmengsel met dressing,fruitmengsel,helft van knoflookplakjes en helft van gebakken uitjes mengen.Met rest van gebakken uitjes,knoflook en blaadjes koriander bestrooien. Kcal.p.p.ca.
245. -
Feestsalade Met Kip En Krab is een recept van Smulweb.nl