Russische Botfilets

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in een grote pan verhitten en hierin het broodkruim goudgeel bakken. De ui van tevoren gepeld en fijngehakt bij het broodkruim voegen en goudbruin bakken. Onder voortdurend roeren de room toevoegen en op smaak brengen met het zout en de peper. De visfilets over deze massa verdelen, het deksel op de pan doen en dit alles 15 min. laten smoren op een zacht vuur. De vis op een schaal schikken en met peterselie of verse dille garneren en serveren.

Russische Botfilets is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Russische Botfilets
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Botfilets
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Botfilets
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept