Russiche Tartaar

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de biefstuk met versgemalen peper en zout. Doe er een ei bij en wat paneermeel en maak er een samenhangend geheel van. Verhit de boter en bak de biefstuk hierin aan alle kanten bruin. Neem de biefstuk uit de pan en houd hem warm. Snipper de ui in de de braad boter en fruit hem goudgeel. Schep ze over de biefstuk. Giet de koffieroom en de zure room met een scheutje water in de braadboter en warm goed door. Laat het vooral niet koken! Giet de saus over de biefstuk met ui en serveer deze warm met toast.

Russiche Tartaar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Russiche Groente Traart
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russiche Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruiden
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept