Pojarski Van Zalm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de massa in 4 even grote porties, bestooi die met bloem en vorm er gladde ballen van.Druk die met de palm van de hand wat platter.Wrijf de barstjes zorgvuldig dicht. Klop het resterende eiwit los met 1 eetlepel water, voeg de olie toe en wat zout en sojasaus.Haal de zalmkoekjes eerst door het ei en daarna door het paneermeel.Verwarm de boter in een pan.Schud het overtollige paneermeel van de zalmkoekjes en bak ze daarna langzaam door en door warm en aan weerszijden mooi van kleur.

Pojarski Van Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept