Haring Onder Een Bontjas

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg, op een schaal met een rand, een laag fijngesneden haring.Dan een laag fijngeraspte biet, dan een laag fijngeprakte eieren.Maak zo nog 3 laagjes, steeds weer; haring, biet en ei.Schenk het creme fraiche-mayonaise mengsel in een hele dikke laag over de laagjes.Er mag geen biet, haring of ei meer te zien zijn.Zet de schaal een paar uur, of liever een hele dag, in de koelkast.

Haring Onder Een Bontjas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept