Zet de azijn op met de gesnipperde ui, jeneverbessen, tijm , laurier, peprkorrels, kruidnagel, peterselie, wortel en bruine suiker. Laat dit alles zo een uurtje trekken en daarn afkoelen. Halveer de teentjes knoflook. Maak met een puntig mesje hier en daar in het vlees een sneetje. Steek hier steeds een stukje knoflook in. Vermeng de azijn met de karnemelk en leg het vlees erin. Laat dit zo, onder zo nu en dan bedruipen 24 uur marineren. Neem het vlees uit de marinade en dep het droog met keukenpapier. Wrijf het vlees in met peper en zout. Braad het vlees in de hete boter bruin. Bedruip het vlees zo nu en dan met het braadvocht. Zeef de marinade en maak de bloem hiermee aan. Neem het vlees uit de pan en voeg onder goed roeren de marinade toe. Laat de saus heel even doorpruttelen. Laat het vlees 10 minuten bekoelen en snij het dan in dikke plakken. Geef de saus er apart bij.