Rusland: Gepekelde Augurken (snel)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de augurken schoon. Doe ze met dille, dragon, basilicum, mierikswortel knoflook en pepertjes naar smaak in een glazen pot met een inhoud van 3 liter.Breng het zout met 1 liter water aan de kook en laat het mengsel afkoelen. Giet het over de augurken in de pot en dek af met een grofgeweven katoenen doek. Laat de pot bij een temperatuur van 18-20 graden 2-4 dagen staan.Verwijder de doek zodra de gisting begint, zet het deksel op de pot, maar sluit hem nog niet helemaal af. Zet de pot 12-15 minuten in een pan met kokend water. Draai het deksel dicht en laat de pot afkoelen.

Rusland: Gepekelde Augurken (snel) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Rusland: Gepekelde Augurken !!!
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart Uit Rusland
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos Uit Rusland
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rusland: Longragout
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept