-daarna de rest van de melk, zout, eieren, eiwit, amandelen,citroenschil en kardemom bijvoegen -de boter in klontjes over de rand van de bloem verdelen en alles kneden tot een egaal deeg -blijf zolang kneden en slaan, tot er blazen ontstaan en het deeg makkelijk loslaat van de kom -bestrooi een werkvlak met bloem -1/4 deel van het deeg erop leggen en uitrollen tot een lap van 2 cm dik -leg een groot bord erop en snij met een scherp mes rondom af -in het beboterde bakblik de ronde deegplak erop leggen -rol een tweede deel van het deeg op dezelfde wijze uit, leg er een iets kleiner bord op en uitsnijden -leg in het midden op de grote deegplak -zo doorgaan met steeds kleinere borden, tot het deeg opgebruikt is, en er een kegelvormige berg ontstaat -laat het 20 min rijzen op een warme plaats -de eierdooier met wat water in een kommetje loskloppen en het deeg ermee bestrijken -op de middelste richel van de voorverwarmde oven schuiven (baktijd=35 min op 220?C) -uit de oven laten afkoelen op een bakrooster