Dillesaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en roer de bloem er doorheen. Voeg onder voortdurend roeren de bouillon toe totdat er een gebonden saus is ontstaan. Roer 1 eetlepel dille door de saus en laat de saus 10 minuten zachtjes koken (op een laag vuur) Maak de saus op smaak met wat zout, peper en citroensap. Haal de pan van het vuur en roer de zure room en de rest van de dille door de saus.

Dillesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept