Russische Paaspudding

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een grote kom de boter en de twee suikersoorten licht en schuimig kloppen. De roomkaas en de zure room goed erdoor roeren. De amandelen, de krenten, de puddingvruchten en eventueel het rozenwater toevoegen en goed mengen.De binnenkant van een klein vergiet met een schone, gestreken theedoek of kaasdoek bedekken. Het roomkaasmengsel erin scheppen. De punten van de doek naar binnen vouwen. Op de doek een bordje leggen dat iets kleiner is dan het vergiet en er een gewicht, bijvoorbeeld een conservenblik, van minstens 1 kilo op zetten. Het vergiet op een diep bord in de koelkast zetten en minstens 24 uur laten staan.De pudding voorzichtig uit de doek pakken, op een schaal keren en met de gekonfijte vruchten garneren.

Russische Paaspudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paaspudding met sinaasappel en chocola
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paaspudding
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept