Russische Runderpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de uien in de pan tot ze glazig zien, voeg het vlees toe en bak het lichtbruin. Giet de bouillon bij het vlees en voeg de knolselderij, prei en kervel toe en evt. de zilveruitjes. laat het gerecht 2,5-3 uur stoven. Pel de bietjes en rasp ze grof. Voeg de bietjes delaatste 10. min. aan de stoofschotel toe. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Russische Runderpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Russiche Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Runderpot
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Duivelse Runderpot
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept