Russische Runderpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de bouillon en het bier bij het vlees en voeg tevens de knolselderij, de prei en de kervel toe. Laat het gerecht zo’n 3 uurtjes zacht stoven met het deksel op de pan. Schil de bietjes, rasp ze grof of snijd ze in kleine blokjes. Voeg de bietjes de laatste 10 minuten aan de stoofschotel toe. Serveer tot slot het gerecht bestrooid gehakte peterselie.

Russische Runderpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Russiche Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Runderpot
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Duivelse Runderpot
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept