Russiche Runderpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet bouillon en bier bij het vlees en voeg knolselderij , prei en kervel toe. Laat het gercht 2½ -3 uur zachtjes stoven met deksel op de pan. Schil de bietjes , rasp ze grof of snijd ze in kleine blokjes. Voeg de bietjes de laatste 10min. aan de stoofschotel toe. Serveer het gerecht bestrooid met gehakte peterselie.

Russiche Runderpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Russische Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Runderpot
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische Runderpot
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Duivelse Runderpot
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Russiche Groente Traart
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russiche Tartaar
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruiden
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept