-kook de eieren hard en de rijst gaar -kook de tapioca 10 min in zacht kokend water met wat zout en laat dan afkoelen -ontdoe de zalm van vel en graten en snij in repen -smoor deze in 40 g boter en kruid met zout en peper -stoof de uien, champignons, bieslook in de rest van de boter; voeg de madera erbij -pel de hardgekookte eieren en hak ze grof -voeg ze bij de ui/champignonmassa -vorm van het deeg een rechthoek -in het centrum lagen leggen van rijst, zalm, tapioca en het champignon/ui mengsel -eindig met een laag rijst -vouw de randen van het deeg als een enveloppe om de vulling en zorg dat de deegranden goed aaneen plakken -draai de coulibiac om, zodat de sluiting aan de onderkant zit -maak in het midden een kleine opening, om de damp te kunnen laten ontsnappen, hou dit open met een schoorsteentje -bestrijk het deeg met de eierdooier en leg de coulibiac in de hete oven BAKTIJD= 50 min op 200?C