Neem 2/3 van het bladerdeeg en rol het uit tot een rechthoek van ongeveer 50 bij 25 cm, en die een dikte heeft van 2 a 3 mm. Rol de plak om de deegrol en breng ze zo op een natte bakplaat. Prik er overal goed met een vork in, dit deel hoeft niet zoveel te rijzen. Leg in het midden van het deeg een laag rijst van 8 cm breed en iets korter dan de lengte van het deeg. Daarop een laag champignons, daarop de zalm, en daarop de tapioca. Snijd de eieren in vieren en leg ze op de tapioca. Sla de vier randen van het deeg dan om de inhoud heen en plak ze aan elkaar met wat water. Rol de rest van het deeg uit tot een plak die groot genoeg is om het pakket te bedekken. Leg ze er overheen en bevestig ze aan de randen goed aan het andere deeg. Klop het laatste ei los in een kom. Strijk hiermee de oppervlakte van de koulibiac in. Maak met een scherp mes lichte sneden over het deeg zodat een ruitvormig patroon ontstaat. Schuif de bakplaat ongeveer 25 minuten in de hete oven.