Russische Eieren

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappel en maak de worteltjes en sperziebonen schoon. Snij de aardappel in blokjes en snij de worteltjes en sperziebonen in kleine stukken. Kook de aardappel, wortel, sperziebonen en doperwten 7 min. in water met zout en laat deze in een zeef uitlekken. Snij de augurken in stukjes. Maak een slasaus van olie, azijn, mosterd, zout en peper en schep hier de groenten en de augurk doorheen. Beleg een schaal met slabladeren, leg de groentesalade in het midden en strijk de zijkanten en bovenkant mooi glad. Pel de eieren. Snij ze in de breedte doormidden. Zet de eieren met de platte kant op de salade. Roer een paar druppels water door de mayonaise en giet deze over de eieren.

Russische Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept