Gravad Lax

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zalmfilet los en stop er een mengsel van veel suiker, dille, zeezout en peper tussen. Bedek de zalm met de rest van het mengsel en wikkel hem in huishoudfolie. Leg hem 24 uur in de koelkast onder een pak melk of iets anders zwaars.

Gravad Lax is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gravad lax à la minute met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met gravad lax-saus
30 min-
Bekijk recept
Gravad Lax
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Graved Lax
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Röstikoekjes met gravad lachs
15 min Snack
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lax à la minute met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept