Dronken Hert (Drunk,n Deer)

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees door de bloem met zout en peper. Bruin het vlees in een flinke pan met olijfolie. Haal het vlees uit de pan en zet het even aan de kant. Fruit in de olie de uien, groene pepers en knoflook. Niet bruin laten worden. Doe het vlees weer in de pan, samen met de bouillon, gepelde tomaten, tijm en whisky. Bewaar wat whisky tot het laatst. Zet de pan afgedekt met deksel in een op 220 gr. voorverwarmde oven. De temperatuur terug draaien tot 170 gr. en het gerecht circa ??n tot anderhalf uur laten sudderen. Af en toe spieken of het niet droog komt te staan en op het laatst nog wat whisky toevoegen. EET SMAKELIJK. Groetjes Micky

Dronken Hert (Drunk,n Deer) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaastaart Met Zongedroogde Tomaten.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Dronken aardappeltjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje Met Dronken Appeltjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Dronken Kersen.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept