Biefstuk In Whisky-pepersaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een grote braadpan en bak hierin de biefstuk in ongeveer 4 minuten per zijde, voor medium doorbakken. Haal de biefstuk uit de pan en bewaar ze op een warm bord. Voeg nu snel de whisky en de creme toe aan het braad vet, en roer de peperkorrels erdoor. Laat het geheel niet koken, daar de saus anders gaat schiften.

Biefstuk In Whisky-pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept