Schotse Eieren

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren 6 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan en pel ze. Laat de eieren zover afkoelen dat u ze vast kunt houden. Wentel de eieren door de bloem. Haal het velletje van de bradworst en verdeel het vlees in 2 stukken. Verpak de eieren in het vlees en wrijf voorzichtig alle naadjes dicht. Klop het laatste ei los met de melk. Wentel de ballen eerst door het eimengsel,dan door de paneermeel,dan weer door het eimengsel en als laatste weer door de paneermeel. Verhit het vet of de olie tot 180?C en bak de ballen hierin aan alle kanten bruin. Ze zijn gaar waarneer ze bruin zijn. Laat de ballen op keukenpapier uitlekken. Eet ze warm of koud met tomaten-ketcup en een groente naar keuze. P/P:403 kcal/1692 kj.

Schotse Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept