HAGGIS

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de havermout licht in een droge koekepan en wrijf de vlokken fijn. Hak het vet en de ui fijn. Kook de lever kort en hart en longen iets langer in water en hak vervolgens alles fijn. Vermeng de havermout, vet, ui, lever, hart, longen, bouillon en de kruiden en stop dit in de schapenmaag, maar nooit meer dan halfvol. Druk de resterende lucht eruit en naai de maag goed dicht. Prik hier en daar een klein gaatje in de maag om te voorkomen dat deze tijdens het koken openbarst. Kook de gevulde schapenmaag in zeer ruim water gedurende 4 tot 5 uur.

HAGGIS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haggis 2
0 min
Bekijk recept
Haggis
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haggis
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Sheep-Haggis
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haggis 2
0 min
Bekijk recept
Haggis
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haggis
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Sheep-Haggis
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept