Schots In De Roos

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rosti ontdooien. Klop 2 eieren (M) met peper en zout naar smaak los en schep ze door de ontdooide rosti. Verhit een beetje olie in een koekenpan, bak 4 aardappelpannenkoekjes van het rostimengsel en houd ze warm. Bak in een andere pan, van de 4 kleine eieren, 4 spiegeleieren.

Schots In De Roos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Prinsessentaart
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sate Kupang van oma Roos
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Groenteroostaart
2 uur-
Bekijk recept

'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme cocktail van garnalen zalm en mango
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyaki-spiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiglam Op Zijn Schots
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept