Gevulde Komkommer Met Gehakt

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het gehakt aan met de fijngesnipperde ui, de fijngewreven beschuiten, het losgeklopte ei, de fijngeknipte peterselie, de Italiaanse keukenkruiden en peper en zout naar smaak. Vorm van het gehaktmengsel vier lange rollen en druk deze in de komkommerhelften. De komkommers af met plakjes bacon. Leg de komkommerhelften naast elkaar in de ovenschaal. Schenk de bouillon erbij. Zet de schaal gedurende ca 25 min. in het midden van een voorverwarmde oven van 190C tot deze gaar en bruin zijn. Bedruip de komkommers gedurende de baktijd een a tweemaal met de bouillon. Mochten de komkommers na 15-20 min. al mooi bruin van kleur zijn, dek deze dan af met bakpapier of aluminiumfolie.

Gevulde Komkommer Met Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept