Kaasomelet Met Rauwkost Garnituur

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de eieren in een kom en klop deze met wat peper en zout lekker luchtig. Roer er de geraspte kaas door en giet het mengsel in een ruime koekenpan waarin een klontje boter is gesmolten. Ongeveer 5 minuten zachtjes laten bakken. Halveer in de tussentijd de tomaat en hol beide helften uit. Snijd het verwijderde gedeelte van de tomaat in kleine stukjes en doe dit terug in de uitgeholde tomaat. Leg hierop een eetlepel magere kwark ( of Huttenkase eind fase 1 en in fase 2 ) en knip hierboven wat verse bieslook. Halveer de komkommer en snijd hiervan lange repen. Snijd de paprika in lange repen en de radijs in dunne plakjes. Houd de omelet in de gaten en klap deze dubbel als de bovenkant droog en de onderkant bruin is. Bak nu nog enkele minuutjes. Zet twee borden klaar en rangschik op elk bord de paprika, de tomaat, de radijs en de komkommer. Snijd de gare omelet in vier punten en leg op elk bord twee punten omelet.

Kaasomelet Met Rauwkost Garnituur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Salade bécassine
20 min
Bekijk recept

Paprika-kaasomelet met kruidensla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kaasomelet met rucola
20 min
Bekijk recept
Kaasomelet met courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasomelet met broccolisalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept