Voorbereiding : Ui en spinazie in grove stukken hakken. Ui en spinazie in verhitte anti-aanbakpan smoren. Kruiden met nootmuskaat, peper en zout. Mozarella in blokjes en zalmfilet in reepjes snijden. Bereid de bechamelsaus: smelt margarine in een pan, roer er de bloem door en giet er onder voortdurend roeren de melk bij. Saus op smaak brengen met citroensap, peper en zout en enkele minuten door laten koken op zacht vuurtje. Breng in een platte ovenschaal achtereenvolgens laagjes aan van lasagnebladen, spinazie, lasagnebladen, zalm en mozarella en eindig met een laagje lasagnebladen. Bedek ieder laagje met bechamelsaus en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Plaats de schotel 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden of stand
7.
Lasagne Met Zalm En Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)