Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Champignons schoonvegen en stelen verwijderen. Tomaten wassen en halveren. Van de bosuitjes de helft van het groen wegsnijden. Van de plakjes achterham de vetrandjes wegsnijden. Filetlapjes droogdeppen met keukenpapier, halveren en dun bestrijken met olie. Filetlapjes op grillrooster leggen. Grillrooster met de lekbak eronder ca. 10 cm onder de grill schuiven. Filetlapjes aan een kant in ca. 4 minuten goudbruin grilleren. Champignonhoedjes en bosuitjes ook dun bestrijken met olie. Filetlapjes keren. Plakjes ham, tomaten, champignonhoedjes en bosuitjes naast filetlapjes op grillrooster leggen. De filetlapjes en de andere ingredienten in nog ca. 3-4 minuten grilleren. Alle gegrilleerde ingredienten op vier warme borden scheppen. Bestrooien met zout en peper. Garneren met toefjes peterselie.
Filetlapjes Met Tomaat En Ham</B> is een recept van Smulweb.nl