Goelasj Van Varkensvlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grilleer het varkensvlees gedurende 6 minuten. Bak de uien in een anti-kleefpan tot ze lichtbruin zijn. Roer het paprikapoeder erdoor. Voeg tomatenpuree, varkensvlees en water toe en laat 10 minuten sudderen terwijl u zo nu en dan roert. Kook de zuurkool in een andere pan met zoveel water, dat deze net onder staat, in 5 minuten gaar en laat uitlekken. Schep de zuurkool bij het vleesmengsel; voeg zout en cayennepeper naar smaak toe. Breng het gerecht onder voortdurend roeren aan de kook. Meng de maizena met de yoghurt, voeg deze bij de goelasj, blijf roeren totdat het gerecht gebonden is. Garneer met peterselie.

Goelasj Van Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept