Zoete Kaasflapjes Met Honing

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed de bloem met de eieren en een snufje zout tot er een soepel deeg ontstaat. Kneed de roomboter in partjes door het deeg en voeg eventueel iets water toe. Het deeg moet zacht maar mag niet kleverig zijn. Rol het deeg zeer dun uit op een met bloem bestrooid aanrecht en steek er met een koekjessteker rondjes (10 centimeter middellijn) uit. Roer de dobbelsteentjes mozzarella door de ricotta. Voeg de sinaasappelrasp toe. Schep 3 theelepels van de vulling in het midden van de helft van de rondjes deeg, bestrijk de randen met de losgeklopte eierdooier en bedek ze elk met nog een rondje deeg. Druk de randen stevig op elkaar. Frituur de deegflappen, twee tegelijk, goudgeel in de hete olie. Schep ze voorzichtig uit de pan. Dien ze direkt op. De honing geeft u er apart bij.

Zoete Kaasflapjes Met Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept