Tagliatellegratin Met Paddestoelen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Tagliatelle laten uitlekken. Saus: 1 el boter smelten en bloem hierin ca. 3 min. zachtjes verwarmen. Bouillon erbij schenken en roeren tot gladde saus. Saus op zacht vuur ca. 4 min. laten koken. Slagroom door saus roeren en saus op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Shiitake met knoflook en peterselie in 2 el boter op hoog vuur ca. 5 min. bakken onder regelmatig roeren. Tagliatelle, shiitakemengsel, saus en 50 g kaas door elkaar roeren. Mengsel in ovenschaal scheppen, 50 g kaas erover strooien en tagliatelle in midden van oven in ca. 20 min. lichtbruin laten gratineren.

Tagliatellegratin Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept