Varkensrolletje Met Parmaham En Salie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotjes en snipper ze heel fijn. Leg 4 mooie plakjes Parmaham apart. Snijd de rest van de ham fijn. Druk de schnitzels met een breed mes voorzichtig plat. Bestrijk ze met honing. Verdeel de fijngesneden ham, de sjalot en de salie erover. Maal de peper erboven en rol de schnitzels op. Vouw om elk rolletje een plakje Parmaham. Steek de rolletjes vast met een coctailprikker. Leg ze op een bord en dek ze met keukenpapier af. Verwarm de rolletjes 6 min. op 400 watt. Laat ze 3 min. nagaren.

Varkensrolletje Met Parmaham En Salie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensrolletje met spek en peren
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletje met pesto en Gandaham
0 min
Bekijk recept